Chatenet

Nieuws

Nieuws

MEI 2017: SPECIALE ACTIE MET AANTREKKELIJKE EXTRA’S!

 

Speciaal en alleen voor ALLE in MEI 2017 bestelde auto’s krijgt u de volgende extra’s:

GRATIS: MULTIMEDIA EN ACHTERUITRIJCAMERA ter waarde van € 524,-

EXTRA: €250 INRUILKORTING OP DE FACTUUR

Een totaal van € 774,– aan EXTRA korting.
Een royaal aanbod van tijdelijke duur, dus wees er snel bij!De nieuwste Chatenet, de Crossover SXZ

De stoere Chatenet Crossover SXZ heeft diverse aantrekkelijke extra’s. Naast een 4 cm verhoogde zitpositie voor extra zitcomfort is de SXZ uitgevoerd met bumpers, dorpels en schermen van carbon. Leverbaar in rood en wit. Zie de modelpagina voor meer beelden en informatie.
SXZ-detouree-rouge-blanc-hdNieuw en direct leverbaar, de CH26 GT

Special edition
Prijs € 15.500.-
Rood met ivoor

CH26 G2 IVOIRE TOIT ROUGEEerste Chatenet Sky afgeleverd

De aflevering van de eerste Chatenet Sky aan Dhr. Vessies heeft plaatsgevonden bij onze Chatenet Superstore Schoonderbeek te Hillegom door Cees Verdegaal van ChaNed.

chatenet_sky1 oktober 2014

De meest complete Chatenet CH26, ooit, afgeleverd bij Chatenet Mega Store;
Martien van de Oever / Hamar te Empel.

De auto heeft Airco, Stuurbekrachtiging, Getinte ramen, CHR pakket en Alarm.

Het is een beauty van een perfect rijdende en sturende Chatenet CH26
geworden.

010Nieuw model:  Chatenet Coupé!

Met trots presenteren wij de nieuwe Chatenet Coupé.
Deze week gelanceerd in aanwezigheid van de Franse televisie, radio en schrijvende pers.
Dit gloednieuwe model komt ook naar Nederland en is zeer binnenkort bij ons te bezichtigen en te koop.

De prijs is gelijk aan de prijs van een CH26 Spring uitvoering! Daarbij zijn de vernieuwingen gewoon inbegrepen: nieuwe stoelen speciaal voor de coupé en een nieuw type velgen.

Onderstaande foto’s geven u vast een impressie van deze elegante en nog steeds sportieve coupé uitvoering. Wij houden u via Facebook en de website op de hoogte van de leverdatum en Nederlandse verkoop primeur.

Coupe-2014-008


Coupe-2014-028


Coupe-2014-031


Coupe-2014-032


Coupe-2014-033Introductie Chatenet Superstores!

Per 1 september 2014 introduceert Chatenet Nederland CHATENET SUPERSTORES. Voor u als klant betekent dat de aanwezigheid van een complete expertise op het gebied van techniek, ontwikkelingen en leveringspakket, plus natuurlijk alles wat u wilt weten over de modellen, uitvoeringen en service. De Superstores genieten de volledige importeurssteun, waardoor u ten allen tijde verzekerd bent van een optimale kwaliteit en kennis. Meer informatie over deze uitbreiding van onze klantgerichte aanpak wordt zeer binnenkort op de website vermeld.Spectaculaire Jubileumauto nu verkrijgbaar!

De geweldige Chatenet Spring is nu verkrijgbaar in een speciale jubileumuitvoering.
U kunt kiezen voor Chocoladebruin of Wit.
Het interieur heeft bruine accenten.
De motor is een Lombardine EVO 500.
Een mooie decoratie op de wagen die het 30 jarig bestaan van Chatenet verbeeld, maakt het geheel compleet. Een eigenzinnige uitvoering die bovendien, u leest het goed, 1450 euro goedkoper is dan de gewone Chatenet Spring. Redenen genoeg om te profiteren van deze jubileumactie en straks in een unieke wagen te rijden.

chatenet_jubileumuitvoering_springChatenet CH26 aanwezig op de Autokoopshow in Breda.

Op 3/4/5 april staat onze Chatenet dealer Automobielbedrijf Je-eS uit Dongen op de Autokoopshow in Breda.Instapdag brommobielen te Lekkerkerk

Zaterdag 5 april organiseert onze Chatenet dealer Brommobielcentrum Both uit Lekkerkerk een instapdag. De aanwezige instructeur voorziet in een cursus verkeerstheorie, met o.a. de mogelijkheid tot proefrijden. Klik op het beeld voor meer informatie.

instapdagChatenet CH26 op FACEBOOK

Sinds januari 2014 kunt u ons ook vinden op facebook. Deze pagina bevat veelal als eerste de nieuwste ontwikkelingen die later op de website een vervolg zullen krijgen.
Volg ons via deze facebooklink:

facebook

CHANED


Chatenet CH26  SPRING  V2

De Chatenet CH26 in een nieuw jasje. Een even frisse als sportieve kleurencombinatie van opvallende rode of oranje accenten, gecombineerd met altijd stijlvol zwart.
Nu leverbaar.

CH26 SPRING V2De nieuwe Chatenet CH26 PICKUP!

Onze nieuwe stoere trots. De CH26 PICKUP! Voor iedereen die meer te vervoeren heeft dan gemiddeld, zoals klussers, hoveniers en bezorgers, maar ook voor wie graag het comfort heeft van een groot laadvermogen voor allerhande gelegenheden. De Chatenet CH26  PICKUP neemt het allemaal moeiteloos voor u mee.

Meer informatie: CH26 PICKUP

CH26 PICKUP

CH26 PICKUPDe nieuwe Chatenet CH26 EVO 500

Meer informatie: CH26 EVO 500

EVO-500-009

EVO-500
Pinksterfair 2013

CHATENET STAAT OP DE PINKSTERFAIR OLMENHORST VAN 17-20 MEI. Bezoek onze stand en bewonder het nieuwste model, de Chatenet CH26 V2! Meer informatie over de fair kunt u vinden op de website: www.olmenhorst-voorjaarsfair.nlDe nieuwe Chatenet CH26 V2

DE NIEUWE CHATENET CH26 V2, MEER VOOR MINDER! De nieuwe CH26 V2 biedt met zijn vele extra’s meer voertuig voor minder geld. Naast deze extra’s zorgt de restyling voor de vertrouwde luxe met de eigentijdse en sportieve uitstraling die u gewend bent van Chatenet.

ch26-v2

ch26-v2-04
De 100e Chatenet CH26 is geleverd!

DE 100e CHATENET CH26 IS GELEVERD!  Een mijlpaal sinds het importeurschap van de CH26 in 2009 en  met de goede en veilige zorg van Transporteur de Wit.

chatenet-100

chatenet-100
Chatenet CH26 als beste getest!

winnaarsCHATENET CH26 ALS BESTE GETEST! ANWB ledentest voor brommobielen. Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs of bezoek een dealer en overtuig uzelf van wat de test al heeft bewezen: Chatenet CH26 is de beste brommobiel qua rijcomfort, veiligheid en kwaliteit!Copyright CHATENET CH26 / All rights reserved